hejdå bloggen

Rubriken stämmer.. ska göra en ny blogg för orkar inte ändra header och allt :P haha och jag har inte bloggat på länge och det kanske är för att jag inte tycker om min blogg och så. men om jag gör en ny så är det roligare att blogga :P sea ;)

puss och kram föralltid! 

PS: min nya blogg kommer att heta: baramoaengstrom.blogg.se (kom inte på nått annat)

förlåt

förlåt för allt . jag är bara ledsen och tänker iksakt som dig. allt var bättre förr. jag önskar det inte blev som det blev.

jag älskar dig förevigt . ♥


Hem från Gotland

NU har jag och min klass kommit hem från våran sköna klass resa på Gotland :P 

• första dagen: vi åkte med båten och sedan när vi var framme så beddade vi och sen badade på vattenland och var på sommarland.¨

• den andra dagen:; var vi bara på sommar landet och vattenlandet, det var lite fritt, så vi fick göra lite vad vi ville. Men sen på kvällen spela vi minigolf, super kul :S, Sen senare på kvällen så blev det ett super trist bråk mellan olika stugor... :( vet inte riktigt vad det handlade om för båda stugorna sa olika saker om vad som hade :S

• sen idag:; så packade vi och sedan gick till sommarlandet en stund, jag åkte go- cart och det var aaas kul. Men det var nära att jag inte fick åka för man skulle vara 1,55 m. Men det gick ;). sedan åkte vi in till Visby (staden) och hade en guide som visade och berättade om Gotlands historia. :S det blev lite långtråkigt på slutet men sen fick vi shoppa själva, jag köpte bara godis och de flesta i klassen köpte nog också bara godis.

Jah..,, det var våran resa ;) (det hände såklart mer saker, men det går inte att beskriva alla ord :P.
Men det var skit kul på väg till kneippbyn i bussen från Visby :D Det var pippi låtar i bussen och hela jävla klassen sjöng med :) Det var aas kul ;)..

PS:; har inte bloggat på länge men det beror på olika saker. :P

Puss ♥  

våran fina klass ;)

hahah snygging

mitt snygga äpple jag tappade i maten xD




Jag och A-L

gulliga Victor ♥

RSS 2.0